KENNISMAKINGSPAKKET (€24,95)

Als u graag van tevoren wilt kennismaken met alle onderwerpen van de lesmethode, vraag dan een kennismakingspakket aan. In dit pakket zit van elke lesbrief 1 stuk, totaal krijgt u 30 verschillende lesbrieven (lesbrief 5 bestaat namelijk uit meerdere delen). De kosten hiervan zijn €24,95, dit is inclusief verzenden. Op deze manier kunt u kijken welke onderwerpen het beste bij uw tienerclub / jeugdgroep passen.

Ons idee is dat elke tiener uiteindelijk een map heeft met zijn eigen lesbrieven. Zo kan hij/zij waar nodig terug kijken hoe het per onderwerp zat.

U steunt ons om deze lesbrieven te maken en te verspreiden door originele lesbrieven bij ons te blijven bestellen. Copyright is op alle producten van toepassing.

PROEFEXEMPLAAR (GRATIS)

Als u graag alvast een lesbrief wilt bekijken dan kunt u een gratis exemplaar aanvragen.


“Wij gebruiken sinds kort jullie materiaal bij onze jeugdgroep. Het is een diverse groep van 10 jongeren, gelovig en ongelovig. Ze zijn enthousiast en wij als leiding ook. Kortom: een positieve referentie van bapt. gem. de Vluchtheuvel uit Surhuisterveen!”


AANVRAGEN

Mail ons met uw aanvraag voor een kennismakingspakket of een proefexemplaar. Vergeet niet uw naam en adresgegevens erbij te zetten!

E-mail